Stäng

Var med i vårt affiliate-program

Kom med i MyOne's affiliate-program - tjäna pengar med din blogg, hemsida eller webbplats

Vi har satt upp ett affiliate-program via Adtraction. Så nu kan vi erbjuda dig en möjlighet att tjäna pengar genom att hänvisa till oss på MyOne. Du kanske har en blogg, hemsida eller webbplats - eller jobbar på det.

Vårt erbjudande är 15% vid order! VÄLKOMNA!

Så här enkelt är det att komma igång med MyOne - till Adtraction's webbsida:

https://adtraction.com/sv/affiliates?adv=1234079511

 

MyOne - vilka är vi egentligen?

Vi på MyOne brinner för ridning och husdjur. Vårt viktigaste uppdrag är att se till att du ska hitta kläder som du älskar och produkter som matchar din livsstil. Tillsammans på MyOne är vi alla hästägare, ryttare, hundägare och kattägare och den kunskapen har vi använt för att noga välja ut bra produkter bland 100-tals ledande varumärken. Därför kan du välja dina favoriter i lugn och ro med vetskap att vi redan har granskat produkten. 

I snart två decennier har vi jobbat målinriktat för att erbjuda snygga och funktionsriktiga kläder och hjälpa hund-, katt- och hästägare att få ut det mesta möjliga och det kommer vi fortsätta med.

Vi är stolta över ett noga utvalt utbud som består av kläder, accessoarer, skor, ridstövlar, foder, tillbehör från både välkända varumärken och dessutom egna märken. Allt för ryttaren, hästen, hunden & katten.

Kundnöjdhet är mycket viktigt för oss och för att du som kund ska känna dig trygg är vi självklart medlemmar i Svensk Handel. Vår Kundservice hjälper dig via telefon, mail eller direkt i någon av våra fyra butiker med frågor och rådgivning.

 

Så här vill vi att det ska gå till:

Regler kring rabattkoder

Det är INTE tillåtet att använda rabattkoder från e-mail, pappersutskick eller från någon annan reklam som MyOne skickar direkt till sina kunder. Provision kommer inte betalas för försäljning genererad med dessa rabattkoder. Det är däremot tillåtet att marknadsföra rabattkoder som MyOne kommunicerar direkt genom Adtraction samt genom e-butiken.

Regler kring SEM och sponsrade länkar

MyOne har en helt stängd sökordpolicy. Det är därmed förbjudet att köpa varumärket ” MyOne”, MyOne’s egna varumärken samt särskrivningar eller felstavningar på dessa ord. Det är även förbjudet att driva trafik direkt till MyOne genom köp av sponsrade länkar, oavsett ord.

Annonsering blogg & sociala medier: 

1.) Där en del av inlägget innehåller Adtractions länkar så ska det annonsmärkas högst upp ”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för x”.*

2.) För inlägg som är helt dedikerade till specifik annonsör/annonsörer så ska inlägget annonsmärkas högst upp med ”Inlägget är reklam för x och innehåller annonslänkar”.*

*x = fyll annonsören du gör reklam för

Följs inte detta så kommer vi bli tvungna att avsluta samarbetet. Adtraction följer Reklamombudsmannens rekommendationer och Konsumentverkets vägledning för marknadsföring i bloggar och sociala medier.

Länkar med mer information

Här kan du läsa mer om ICC:s Regler för reklam och marknadskommunikation

http://reklamombudsmannen.org/shared-media/media/final_marketing_code_swe.pdf

 

 

 

 

Svea Visa Mastercard Dhl
Standardvy | Byt till Mobil vy