Stäng
Fri frakt på beställningar över 1000:-

Hundsport & Hundaktivering - Allt för din hund - MyOne


1 2  59 artiklar Kampanjprodukter(1) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Antal:
1 2 

Alla friska hundar mår bra av att motionera. När man skall aktivera sin hund är det naturligtvis bäst att man tittar vad det är för hundras man har.
Bruks- och jakthundar är framavlade för att utföra ett visst arbete och mår bäst av och är bäst på att få göra just det. Man kan träna nästan vad som helst med vilken hundras som helst. De allra flesta lekar och övningar kan anpassas till hundens ras, storlek och så vidare. 
Agility är till exempel en hundsport där hunden skall springa en hinderbana och forcera hindren i rätt följd och på rätt sätt och som vid tävlingar skall genomföras på tid.
Börja med lättare övningar som din hund ganska snart klarar av, för att sedan höja svårighetsgraden successivt.
Sedan finns det spårning, sök och jakt. MyOne har flera olika modeller av spårlinor samt markeringshalsband och jaktväst.
Flytväst för hund finner du också hos MyOne. Ha alltid flytväst på din hund vid vistelse på båt. Tänk på att hunden blir mycket tyngre när den blir våt och att den dessutom kan bli skrämd och stressad om den hamnar i vattnet och då blir mycket svår att få upp i båten igen. Flytvästarna hos oss är med mycket bra flytförmåga samt väl tilltagna grepphandtag. 


Svea Visa Mastercard Dhl
Standardvy | Byt till Mobil vy