Stäng

Hundtäcken & Hundkläder - Allt för din hund - MyOne


1 2 3 Nästa » 91 artiklar Kampanjprodukter (17) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Antal:
Therapy Dog Rug
Bucas från 499:--70%
Hundtäcke "Swat Boy"
Doggy Dolly 71,70:-
(239:-)

Kampanj
Hundtröja stickad
149:-
(319:-)
-55%
Hundtäcke Pälskappa
Doggy Dolly 149:-
(329:-)
-70%
Vadderad Hundoverall
Doggy Dolly 126:-
(421:-)
-70%
Vadderad Hundoverall
Doggy Dolly 126:-
(421:-)
Kampanj
Overall 2 delad
Doggy Dolly från 135:-
(449:-)

Stickad tröja
Go Fresh från 249:-
Teddy hundtäcke
Kerbl från 129:-1 2 3 Nästa »

Hundtäcken, hundjackor eller overaller är inte bara för syns skull. Ofta beroende på ras, pälssättning och väderförhållanden krävs det vissa gånger att hunden får något som skyddar mot regn eller kyla på sig. Ett täcke eller en overall kan även underlätta för djurägaren då behovet av att tvätta och torka hunden minskar betydligt eftersom ett täcke både skyddar mot väta och i viss mån mot smuts och lera.  

Hundkläder idag har precis som friluftskläder till människan funktionella egenskaper. Material som andas och är fuktavstötande är mycket vanligt. Värme, komfort och smidighet är också mycket viktigt för hundens välbefinnande. Sedan tillkommer smarta lösningar såsom snabbknäppning och lättåtkomlighet för knäppning av koppel som underlättar för husse och matte.

Hos oss på MyOne hittar du alla täcken din hund behöver, vi har jackor, regntäcken, overaller och värmetäcken oavsett om du vill ha ett täcke som är basic eller ett som har mycket funktioner och tekniska material. Vi har märken såsom Hurtta, Dogman, DoggyDolly, Hansbo mm.


Svea Visa Mastercard Dhl
Standardvy | Byt till Mobil vy