Fri frakt på beställningar över 500:-
Startsida mars / Hund / Hundburar & Transportburar
Hundburar & Transportburar

Hundburar & Transportburar - Allt för din hund - MyOne

JUST NU:

Kampanj på vårt hund- och kattsortiment 14-20 mars 2018 med 15% eller 25% på ett helt köp.Rabatt med 2-4 varor = 15% eller 5 eller fler varor = 25%. (Gäller ej på foder, tillskott & kattsand.)

Rabattkod: "husdjur15" respektive "husdjur25"

Vid transport av din hund är det mycket viktigt att tänka på säkerheten, oavsett om ni reser med bil, flyg eller något annat transportsätt. Det finns vissa krav hur ett djur skall transporteras i både bil och på flyget. Vid transport i bil måste du se till att din hund är säkrad vid inbromsning till exempel genom att använda transportbur eller säkerhetsbälte som är anpassat för hundar. Om du transporterar din hund i bur skall den vara placerad och utformad på ett sådant sätt att hunden får skugga och god ventilation.

Flygbolag har sina egna bestämmelser. Detta kan variera så ta i god tid kontakt med det bolag du skall flyga med innan avresa för att säkerställa att storleken på den transportbur eller väska du tänker använda är korrekt. Hos MyOne hittar ni många olika transportburar och transport väskor i flera storlekar. Fråga vår kunniga personal om du undrar över något så hjälper de dig.

Vi önskar dig och din hund en trevlig resa!


32 artiklar Kampanjprodukter (0) Sortering: Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Antal:

Svea Visa Mastercard Dhl
Standardvy | Byt till Mobil vy
Stäng