Stäng
Fri frakt på beställningar över 1000:-

Underkläder - Allt för ryttaren - MyOne


Att välja underställ är inte det lättaste eftersom både material, design och pris skiljer sig kraftigt åt. För att hitta rätt gäller det att först och främst utgå från vilka aktiviteter du ska utföra när du ska använda understället.

Då tycke och smak är olika och att personer fryser olika mycket, beror också lite på hur du vill bygga upp din träningsgarderob. Har du klassiskt trelager kan du ha tunnare och mer högpresterande underställ, fleece och jacka. Vill du däremot bara ha ett lager och jacka så kanske du ska välja ull. Ull är naturligt antibakteriellt. Detta gör att du inte luktar när du svettas.

Vi på MyOne har ett bra urval av underställ som håller va de lovar. Vi har märken såsom Devold, Mountain Horse, Ariat mm.

Ett viktigt plagg för kvinnor som oftast glöms bort är sport Bh´n. Vi på MyOne vet hur du tar hand om dina bröst på det bästa sättet när du rider. MyOne erbjuder en av marknadens bästa sportbhar - Shock Absorber. Oavsett om du vill trä bh´n över huvudet eller ej har vi flera olika modeller att välja mellan.


Svea Visa Mastercard Dhl
Standardvy | Byt till Mobil vy