Fri frakt på beställningar över 500:-

Vi söker personal - Borås

Butikssäljare till MyOne i Borås

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss på MyOne och stärka vår position som en av Sveriges största ridsportskedjor? 

 
All vår personal har stor och bred erfarenhet av häst, hund och katt och har stor kunskap inom dessa områden för att kunna erbjuda våra kunder bästa tänkbara service. Hos oss får du en möjlighet att utvecklas inom ett expansivt företag med en öppen 
och prestigelös kultur, där tempot är högt och beslutsvägarna är korta.

Vi söker nu en driven, ansvarsfull och positiv säljare till vår butik i Borås.

Du skall ha erfarenhet inom försäljning, och vara väl insatt i de specialområden som vi tillhandahåller produkter inom (Ryttare, Häst, Hund & Katt). Tjänsten är en behovsanställning, men för rätt person finns goda möjligheter till fast anställning.

MyOne-butiken i Borås ligger mitt på Knalleland, vi har en stor och luftig lokal med vanliga butikstider.

Din profil

Utbildning

Gymnasial utbildning

Arbetslivserfarenhet

Butikssäljare, fackhandel

Dina arbetsuppgifter

Hos MyOne finner du marknadens absolut bredaste och bästa sortiment inom våra specialområden: Ryttare, Häst, Hund och Katt. Det mest populära av kända märkesvaror kompletterat med bra alternativ till bästa pris. Vår personal har alltid erfarenhet inom branschen och erbjuder kunnig hjälp i stora lokaler. Vi söker nu en driven, ansvarsfull och positiv säljare till vår butik i Borås. Du skall ha erfarenhet inom försäljning, och vara väl insatt i de specialområden som vi tillhandahåller produkter inom. Tjänsten är en behovsanställning, men för rätt person finns goda möjligheter till fast anställning.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Therese Fritzson, Butiksledare Therese Fritzson, Butiksledare, Telefonnummer: 033-2236940 boras@myone.se 033-2236940

Företagets adress

Ålgårdsvägen 4 Borås

Postadress

MyOne AB
Ålgårdsvägen 3
50630 Borås

Telefonnummer

033226940

Sök jobbet senast 1 september 2017 - OBS! Vi intervjuar fortlöpande så vänta inte, tjänsten kan tillsättas före utgångsdatum.

Skicka din ansökan via e-post. boras@myone.se
Svea Visa Mastercard Dhl
Standardvy | Byt till Mobil vy
Stäng