Stäng
Fri frakt på beställningar över 1000:-

Om MyOne

Namnet MyOne som står för engelskan ”Min enda” och blev det perfekta namnet för vår E-handel som vill förmedla den sanna glädjen över att få umgås med sina djur på bästa sätt.

När MyOne startade var tanken redan från början att E-handeln skall kunna erbjuda bra produkter till förmånliga priser, samt kunskap och inspiration till DIG!

I vår E-handel finner Ni allt för Ryttare, Häst, Hund och Katt inklusive foder. 

Vi har noga valt ut de märken som vi sälja, då vi vill kunna erbjuda bra, kvalitativa produkter som inspirerar Dig till att umgås med ditt djur på bästa sätt. 

 

All personal i vår E-handel har gedigen kunskap inom våra områden och engagerade i sina sporter. I affärsidén ingår att vi tillhandahåller ett brett sortiment som är prisvärt och som alltid upprätthåller bra kvalité. Detta gör MyOne unikt inom vårt segment och intresset stort för våra produkter då vi erbjuder kunden bra basvaror och också de marknadsledande märken inom respektive område. 

 

Har du något som du vill dela med dig av (både bra och dåligt)? Dina synpunkter är viktiga för oss så vi kan fortsätta utvecklas till det bästa! Kontakta oss här.

 

.

Vision

Vår vision är att vi med kunskap, service och prismedvetenhet ska vara ett föredöme i hund, katt och ridsportsammanhang. Aktiviteter som vi gör ska innehålla kvalité, bygga på gemenskap och ge resultat i form av nöjda kunder.

.

Svea Visa Mastercard Dhl
Standardvy | Byt till Mobil vy