Fri frakt på beställningar över 500:-

Om MyOne

MyOne startades 1994 i Göteborg av Jeanette Häll som var aktiv ryttare inom dressyr och hoppning på internationell nivå. Hon upplevde att utbudet i branschen och området var för litet, antingen för dyrt och fint eller billigt och dåligt och det ville hon ändra på. Då föddes MyOne. 

Namnet MyOne som står för engelskan ”Min enda” och blev ett perfekt namn för butiken som ville förmedla den sanna glädjen över att få nöjet att umgås med sina djur på bästa sätt.

I butiken fanns allt för Ryttare, Häst, Hund och Katt inklusive foder. Butiken växte och så gjorde även MyOne och under 2000-talet expanderade kedjan och fick 4 nya butiker samt en webshop.

När MyOne startade var tanken redan från början att butiken skulle vara en träffpunkt, där kunderna möts, diskutera och byter erfarenheter. 

Få information från branschens leverantörer och kundkvällar med föreläsningar mm och så är det även idag då vi ofta har kundkvällar, events och happenings i våra butiker runt om i landet.

Idag arbetar ungefär ett 40 tal personer på MyOne. All personal på våra butiker har gedigen kunskap inom våra områden och engagerade i sina sporter. I affärsidén ingår att vi tillhandahåller ett brett sortiment som är prisvärt och som alltid upprätthåller bra kvalité. Detta gör MyOne unikt inom vårt segment och intresset stort för våra produkter då vi erbjuder kunden bra basvaror och också de marknadsledande märken inom respektive område. 

 

Har du något som du vill dela med dig av till oss (både bra och dåligt)? Dina synpunkter är viktiga för oss så vi kan fortsätta utvecklas till det bästa! Kontakta oss här.

 

.

Vision

Vår vision är att vi med kunskap, service och prismedvetenhet ska vara ett föredöme i hund, katt och ridsportsammanhang. Aktiviteter som vi gör ska innehålla kvalité, bygga på gemenskap och ge resultat i form av nöjda kunder.

.

Service

Göteborg

Klipp din hund eller katt hos oss med hundfrisören Henrik Jensen, diplomerad hundfrisör med mer än 20-års erfarenhet. Vardag-, underhåll- samt utställningsklipp/trim. Alla raser är välkomna!

Henrik kan även hjälpa dig med badning, kloklippning och tandsten.

Henrik är här:
mån 10-13
tis    12-17
ons  10-13
tors  10-15

 

Tidsbokning sker på telefon 031-22 33 30.

 

Stockholm

Trimma din hund hos oss med diplomerade trimmaren Monica Andersson.

Priser
Småhundar 800 kr
Mellan till stora hundar 800-900 kr
Trimning/plockning av hundar som Foxterrier, Westie etc. 1000 kr

Bad, schampoonering och kloklippning samt fön och styling ingår alltid.

Monica kan även hjälpa dig med kloklippning de dagar hon är här, det kostar 100 kr per hund och görs på drop in.

Tidsbokning sker på telefon 08-755 20 30 eller maila stockholm@myone.se 

 

Malmö

Hos oss kan ni trimma er hund hos Esther Looren de Jong och som är Certifierad hundfrisör under LHS - Landsföreningen för Hundesoignering i Danmark. Esther har även gått special kurser i Softcoated Wheaten, Golden, Engelsk Cocker Spaniel, Scottish Terrier, Kerry Blue terrier, etc.

Varje behandling tar ca 2,5 timmar - meddela hur ni vill ha frisyren när ni kommer!

 

Esther erbjuder även:

tandstensbehandling
tandborstning
bad / spa
ullkammning
kloklippning

 

 

Borås

Behöver du hjälp med kloklippning på din hund? varje fredag mellan 11.00-18.00 kan du ta hjälp av Rebecca som kommer till vår butik.

 

Ring och boka tid på 033-22 69 40, drop in i mån av tid.

Priset är 100 kr per hund

MyOne runt om på tävlingar

Svea Visa Mastercard Dhl
Standardvy | Byt till Mobil vy
Stäng