Fri frakt på beställningar över 500:-
Startsida / Varumärken / Mountain horse

Mountain Horse hos MyOne

MyOne har vi hela Mountain Horse sortiment i vår web-shop och i vår butik i Malmö finns ALLT och alla Mountains Horse stövlar, jackor, byxor träns mm i butiken för att provas och kännas på. Vi är mycket stolta och glada att nu kunna presentera en härlig nyhet innan jul. Fr.o.m v 50 kommer vi även att kunna erbjuda ett fullsortiment vad gäller skor och stövlar från Mountain Horse även i vår fina butik i Stockholm Danderyd & vår fantastiska Göteborgsbutik på Backaplan. Här kommer vi nu kunna erbjuda ett stort sortiment av alla skor och stövlar i alla vidder, färger och storlekar för att kunna provas i lugn och ro.

Mountain Horse är, precis som MyOne, ett företag med sitt urspring i Kungsbacka lite söder om Göteborg. Ända sedan vår start 1994 har Mountain Horse varit en naturlig del av vårt sortiment och ett av många startka varumärken vi kan erbjuda.

Mountain Horse är ett svenskt familjeföretag, som producerar exklusiva, högkvalitativa kläder och skor till ryttare världen över. Huvudkontoret ligger i Vallda-Kungsbacka, strax söder om Göteborg.

För att förklara Mountain Horse historia, måste vi börja med mannen som startade Mountain Horse och som än i dag är VD – Lars Sjöswärd. Lars Sjöswärds passion för hästar och ridning, i kombination med hans entreprenörsanda och erfarenheter från fjärran östern, lade grunden för Mountain Horse framgång. Lars dotter, Catherina, började rida redan som ung och hon tyckte det var svårt att hitta ridkläder som fungerade bra under de kalla svenska vintrarna. Catherina frös ständigt om fötterna – vilket medförde att hon och Lars utvecklade en vinterridstövel som var anpassad för det kalla svenska vädret. 1988 lanserades därmed Mountain Horse första produkt – Mountain Horse Winter Rider Boot!

Idag, nästan 30 år senare, arbetar 20 ambitiösa medarbetare för att driva Mountain Horse framåt, mot nya mål. Mountain Horse distribuerar produkter över hela Europa, USA, Kanada, Kina, Japan, Australien, Nya Zeeland, Dubai och Sydafrika.

 


1 2 3 ... 8 Nästa » 303 artiklar Kampanjprodukter (0) Sortering: Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Antal:
1 2 3 ... 8 Nästa »

Svea Visa Mastercard Dhl
Standardvy | Byt till Mobil vy
Stäng