Stäng
Fri frakt på beställningar över 1000:- |0300-564510  
KAMPANJ / Varumärken / Skinner´s Field & Trail

Skinner´s Field & Trail

Skinners har producerat helfoder till hundar sedan
tidigt 70-tal och är marknadsledare inom helfoder för arbetande
hundar hemma i Storbritannien där all tillverkning sker i den egna fabriken. Detta gör det möjligt för fabriken att kontrollera kvaliteten på ingredienserna och slutprodukten mycket noggrant. Skinner´s vet exakt vad som ingår i produkterna och de väljer ut de finaste naturliga ingredienserna.

Skinner´s produkter är provade, testade och betrodda av en bred och varierad skara bestående av både professionella och hundentusiaster. Flera av Englands mest framstående utställningshundar, agility- och lydnadshundar, fälttävlansmästare, vakthundar och tävlande husky-team tackar den fina kvaliteten som Skinner´s hundmat ger dem. Detta gäller även idag, med många ledande hunduppfödare och tränare som rekommenderar Skinner´s foder.

Skinner´s tillverkar en mängd olika foder som var och ett blivit noggrant sammansatt av vår foderexpert, för att uppnå den perfekta balansen av protein, kolhydrater, vitaminer och mineraler som din hund behöver. Oavsett ålder, ras eller aktivitetsnivå på din hund har Skinner´s ett foder som passar.


0 artiklar Kampanjprodukter (0) Sortering: Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Antal:

Ditt urval matchade inte några artiklar!


Svea Visa Mastercard Dhl
Standardvy | Byt till Mobil vy